неділя, 16 грудня 2012 07:16

Не відлякуйте інвесторів вашими бійками – Олійник нардепам

Не відлякуйте інвесторів вашими бійками – Олійник нардепам
Фото: ukranews.com

Бійки народних депутатів в Верховній Раді України відлякують  інвесторів, що значно впливає на економічну ситуацію в країні.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Володимир Олійник.

"Одна бійка, то не просто. Україна є привабливою країною для інвесторів, зараз я кажу про конкретний випадок щодо моїх партнерів. Вони дуже зацікавлені вкладати інвестиції в сільськогосподарський бізнес. Чому? Ринки вимагають, дайте все, з'їмо, і  пшеницю, і кукурудзу тощо. Але вони питають, що у вас там робиться, бо по телевізору подивишся, що приїжджати не хочеться", - зауважив він.

"Тобто треба, щоб ті українці, які сидять біля телевізорів, розуміли, що коли депутати б'ються, то інвестори зупиняються . Треба тоді сказати: "Якщо ти зупиняєш інвестора, тоді ти забираєш в мене шанс на майбутнє робоче місце, надходження до Бюджету, тобто нам треба бути обережними", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сподіватися на новий курс уряду, через обрання Азарова прем'єром, не доводиться - Розенко

Окрім того, за його словами, політики мають вирішувати проблеми, аби не відлякувати інвесторів: "Чи думаєте, що якщо там тривають бійки, несформований Кабмін, то всі інвестори в черзі стоять? А навіщо ризикувати в країні, де немає стабільності? Програли, то дайте 5 років працювати спокійно владі, а потім спитайте результати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" розповіли, як "регіонали" провокують напругу

За його словами, опозиція має дати владі працювати спокійно, проте критикуючи її, але не доводячи до абсурду ситуацію: "Вони будуть намагатися дуже добре контролювати владу, вони не дадуть спуску, що надасть більшої динаміки".

Зараз ви читаєте новину «Не відлякуйте інвесторів вашими бійками – Олійник нардепам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути