субота, 27 жовтня 2012 12:02

Не можна буде говорити про серйозну акцію проти результатів виборів – політолог

Не можна буде говорити про серйозну акцію проти результатів виборів – політолог
Політолог Віталій Бала. Фото: ric.ua

Подальший розвиток ситуації в Україні залежить від співпадіння даних екзит-полів та результатів виборів. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віталій Бала.

"Все буде вирішувати не 29 жовтня, а вечір напередодні – десь о 21.00. На виборчих дільницях будуть проводитися екзит-поли. Якщо не буде серйозних розбіжностей між цими та кінцевими результатами, 29 жовтня буде достатньо спокійним. Хоча будуть якісь зауваження. Але навряд чи можна буде говорити про серйозну та широку акцію проти результатів виборів. Це буде перший етап", - наголосив він.

Експерт пояснив, що на другому – головному етапі, коли Центральна виборча комісія оголосить офіційні дані виборів, буде вирішуватися, що буде далі.

Бала погоджується із тим, що серед електорату можуть існувати протестні настрої.

"Якщо опозиція виведе людей на центральні площі чи там, де вважатиме, що вибори проводяться нечесно і недемократично, буде продемонстрована моральна та психологічна підтримка і захист. Такі варіанти не виключаються і раніше завжди робилися. Це на руку опозиції. Побачимо, чи вона це зробить. Але якщо не буде вагомих розбіжностей у результатах, то розкручувати протестний напрямок буде безперспективно", - зауважив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Не можна буде говорити про серйозну акцію проти результатів виборів – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути