понеділок, 04 квітня 2022 07:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Не мовчіть: Зеленський виступив на церемонії вручення премії "Греммі"

Не мовчіть: Зеленський виступив на церемонії вручення премії "Греммі"
Президент України наголосив, що війна не дає вибирати, хто виживе, а хто "залишиться у вічній тиші". Фото: t.me/verkhovnaradaukrainy

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у 64-й щорічній музичній церемонії вручення премії "Греммі".

У відеоформаті він закликав громадськість не мовчати й за кожної можливості говорити правду про війну в Україні, повідомляє CNN.

"Наші музиканти носять бронежилети замість смокінгів. Вони співають пораненим. У лікарнях. Наші діти малюють ракети, а не зірки. Понад 400 дітей отримали поранення, а 153 дитини загинули за час війни. Ми ніколи не побачимо, як вони малюють. У соцмережах, на телебаченні. Підтримуйте нас будь-яким способом, але не мовчіть! Тоді настане мир" , - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни бачать, що світ за нас, а не за них" - лідерка гурту Go_A Катерина Павленко

Президент України наголосив, що війна не дає вибирати, хто виживе, а хто "залишиться у вічній тиші".

"Тиша зруйнованих міст і вбитих людей. Чернігів, Харків, Волноваха, Маріуполь та інші міста України – вони вже легенди. Але я мрію, щоб вони були живими. І вільними. Вільними, як ви на сцені "Греммі", - додав Зеленський.

Американський актор і режисер, лауреат премій "Золотий Глобус", "Еммі" й номінант на "Оскар" Гері Сініз відгукнувся на звернення мера Дніпра Бориса Філатова. Він погодився стати Послом доброї волі міста Дніпра, написали в Дніпровській міськраді.

Актор і кінорежисер, лауреат премії "Оскар" Шон Пенн звернувся до мільйонерів світу. Він попросив зібрати кошти для двох ескадрилей винищувачів Україні. Актор зазначив, що це коштуватиме $300 млн.

Зараз ви читаєте новину «Не мовчіть: Зеленський виступив на церемонії вручення премії "Греммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути