понеділок, 08 жовтня 2018 17:40

Назвали найкримінальнішу фракцію

Назвали найкримінальнішу фракцію
"Опозиційний блок" назвали найкримінальнішою фракцією. Фото: Василь Артюшенко, DT.UA

Генеральний прокурор Юрій Луценко вважає, що найбільше криміналітету з усіх фракцій парламенту в "Опоблоці". Про це він сказав журналістам.

"Все пояснюється дуже просто. В "Опозиційному блоці" зібралося найбільше посадовців президентства Януковича. Розграбована країна. Очевидно, що частина із них не завжди діяла згідно закону. Коли з'являються докази, відбуваються подання", - заявив він.

Луценко зауважив, що подання на притягнення стосувались і представників БПП, "Народного фронту", Радикальної партії Олега Ляшка.

"Якщо не помиляюся, на цей момент лише "Самопоміч" і "Батьківщина" не отримала жодних подань. Якщо вже говорити про опозицію, то "Батьківщина" - не менша опозиція, ніж "Опоблок". Якою є Радикальна партія Олега Ляшка, опозиційною чи не дуже, я якось вже втратив кваліфікацію", - додав генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новинський на російському пропагандиському телешоу знову лякав "громадянською війною" і "проливанням крові"

8 жовтня регламентний комітет передав на розгляд парламенту подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкримінальнішу фракцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути