Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2020 08:42

Називають ймовірного наступника Путіна у випадку його відставки

Називають ймовірного наступника Путіна у випадку його відставки
Експерти вважають, що Путін може піти у відставку вже цього року. Фото: Михаил Метцель, ТАСС

Колишній прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв залишається найбільш ймовірним кандидатом у президенти РФ після виходу з цієї посади Володимира Путіна.

Таку думку висловила в ефірі ObozTV російська опозиційний політик Ольга Курносова, коментуючи кадрові перестановки в Кремлі.

"На мій погляд, сьогодні, як і раніше, найбільш імовірною кандидатурою залишається Дмитро Медведєв. Те, що він пішов у відставку, не має зменшувати ймовірність, а навпаки збільшує", – заявила Курносова.

За її словами, в Росії зараз пішла хвиля чуток, що Путін може піти у відставку раніше 2024 року, коли закінчується його президентський термін.

"Він може піти у відставку навіть у 2020 році. Подивимося, чи вдасться йому помиритися з Заходом, подивимося, як пройде 9 травня, а після цього можливо все – і конституційна реформа, і вихід Путіна у відставку", – заявила російська опозиціонерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прикриття узурпації влади для дурних" – як Путін хоче зробити себе пожиттєвим лідером РФ

Коментуючи призначення главою уряду Росії податківця Михайла Мішустіна, Курносова зазначила: "Це не перша така фігура на посаді прем'єр-міністра. Згадайте, наприклад, Віктора Зубкова, який прийшов на пост прем'єр-міністра РФ з податкових органів. Це в стилі Путіна несподівана кандидатура. При цьому людина абсолютно не є самостійною політичною фігурою. Це для Путіна безумовний плюс".

Депутати Держдуми Росії на пленарному засіданні ухвалили кандидатуру глави Федеральної податкової служби Михайла Мішустіна на посаду прем'єр-міністра Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Називають ймовірного наступника Путіна у випадку його відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути