четвер, 16 січня 2020 15:28

Держдума Росії ухвалила кандидатуру нового прем'єр-міністра

Держдума Росії ухвалила кандидатуру нового прем'єр-міністра
Голоси за Мішустіна віддали 383 людини. Фото:politeka.net

Депутати Держдуми Росії на пленарному засіданні ухвалили кандидатуру глави Федеральної податкової служби Михайла Мішустіна на посаду прем'єр-міністра Російської Федерації.

Голоси за нього віддали 383 людини, 41 — утрималася, жоден не виступив проти, пише "Громадське".

Мішустін на засідання Держдуми заявив, що він "проти списання кредитних боргів росіян". Він вважає, що це призведе до банкрутства банків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміни Путіна до конституції РФ винесуть на референдум

Він також пообіцяв, що уряд займеться виконанням травневих указів Путіна, зокрема підвищенням зарплати бюджетників. На думку нового прем'єра Росії, "треба повернути втрачену довіру між владою і бізнесом".

Михайло Мішустін народився 1966 року, закінчив Московський верстато-інструментальний інститут, має вчений ступінь доктора економічних наук.

З 2010 року очолював Федеральну податкову службу РФ. Раніше займався бізнесом, був головою правління некомерційної організації "Міжнародний комп'ютерний клуб".

Наступник Дмитра Медведєва Михайло Мішустін потрапив у список бази "Миротворець". Про Мішустіна пишуть, що він є російським окупантом, який зазіхав на суверенітет і територіальну цілісність України. Також він свідомо порушував державний кордон України, щоб проникнути до Криму, який анексувала Росія.

Зараз ви читаєте новину «Держдума Росії ухвалила кандидатуру нового прем'єр-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути