четвер, 11 квітня 2019 13:29

Насіров програв апеляцію лікарю-кардіологу

Насіров програв апеляцію лікарю-кардіологу
Кардіолог Інституту кардіології ім. академіка М. Д. Стражеска Максим Соколов виграв апеляцію в екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова Фото: Уніан

Кардіолог Інституту кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска Максим Соколов виграв апеляцію в екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Рішення оголосила колегія суддів Київського апеляційного суду, повідомляє the Бабель.

Роман Насіров просив скасувати рішення Шевченківського суду міста Києва від 19 грудня, яким йому відмовили в задоволенні позову проти лікаря. Насіров просив визнати незаконним його обстеження у Інституті Стражеска у березні 2017-го. Також Насіров просив визнати незаконними показання лікаря Соколова. Він під присягою в суді заявив, що стан здоров'я Насірова дозволяє брати участь у судових засіданнях. Насіров переконував, що Соколов порушив лікарську таємницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насіров забрав речі з податкової

Апеляційний суд постановив залишити рішення Шевченківського суду без змін. Також Насіров повинен заплатити Соколову 13 тис. грн за правничу допомогу.

Підозрюваний у зловживанні службовим становищем екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров подав позов на Кабінет міністрів через оголошення конкурсів на посади очільників Державної митної та Державної податкової служб.

Про це повідомляє прес-служба Окружного адмінсуду Києва.

Зараз ви читаєте новину «Насіров програв апеляцію лікарю-кардіологу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути