понеділок, 30 травня 2011 11:04

"Наша Україна" закликала зайнятись "вуличним екстремізмом"

"Наша Україна" закликала зайнятись "вуличним екстремізмом"

За грати кидають "за п'ять колосків", а на очах розкрадають мільйони - івано-франківська обласна організація партії "Наша Україна" закликала стати на захист українських політв'язнів.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", таку заяву організації на віче в Івано-Франківську з нагоди Дня героїв зачитав народний депутат Зіновій Шкутяк.

На думку прикарпатських "нашоукраїнців", метою внесення у Верховну Раду законопроекту про  посилення боротьби з так званим вуличним екстремізмом під час мітингів, пікетів тощо є "придушення громадської активності українців".

"Сьогодні жертвами стали перші активісти-патріоти, а вже завтра, відстоюючи свої законні інтереси, у ролі репресованих може опинитися будь-хто із нас", - сказано у заяві.

"Наша Україна" закликала всі патріотичні організації, партії, громадськість, усіх небайдужих громадян України "стати на захист українських політв'язнів".

"Закликаємо збирати підписи під зверненням до президента України, Верховної Ради з вимогою припинити політичні репресії українських патріотів", - підсумовується у документі "нашоукраїнців".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" закликала зайнятись "вуличним екстремізмом" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути