пʼятниця, 16 грудня 2011 11:41

"Наша Україна" закликала Яценюка очолити єдиний список опозиції

"Наша Україна" закликала Яценюка очолити єдиний список опозиції

Опозиція має сформувати на парламентських виборах єдиний список, який повинен очолити "найрейтинговіший опозиційний політик" - лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", таке переконання в інтерв'ю газеті "День" висловив голова політради партії Валентин Наливайченко.

Зокрема, Наливайченко звернувся до Яценюка: "Ви — найрейтинговіший опозиційний політик, очольте єдиний список опозиції. Між нашими партіями, якщо покласти поруч програми, немає різниці. Якщо ми, опозиція, — не партії шахраїв і ляльок на мотузках, ми повинні тут і зараз представити єдиний список".

Нашоукраїнець критично відгукнувся про наміри представників Комітету опору диктатурі (КОД) іти на вибори трьома колонами.

"Колонами ходять в колоніях і на демонстраціях у Північній Кореї. І український КОД говорить про колони. Нісенітниця!" - сказав політик.

Наливайченко переконаний, що "метушня навколо списків і округів" - це серйозний тест для опозиції.  Водночас, він вважає, що прийнятий закон "Про вибори народних депутатів" — це змова і зрада виборця.

"Ті "тушки" й інші, які проголосували за цей закон, віддали ключі від нового парламенту нинішній владі. Більше того, багатьом народним депутатам у трудових книжках у графі "місце роботи" треба позаписувати "Кабінет Андрія Клюєва", - підкреслив Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" закликала Яценюка очолити єдиний список опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути