Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2011 11:54

"Наша Україна" вимагає від Януковича розібратись із "кнопкодавством" у ВР

"Наша Україна" вимагає від Януковича розібратись із "кнопкодавством" у ВР

Народний депутат від "Нашої України" Віктор Матчук вимагає від президента Віктора Януковича негайно відреагувати на "кнопкодавство" у парламенті.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це йдеться у відкритому листі депутата до глави держави.

Зокрема, Матчук вимагає припинити підписувати закони України, ухвалені в антиконституційний спосіб, переконати політичну більшість у ВР "припинити свою антиконституційну діяльність" і повернутися до голосування у спосіб, визначений Конституцією та Конституційним Судом України.

Також "нашоукраїнець" просить негайно ініціювати запровадження голосування у парламенті України через "сенсорну кнопку", яка унеможливлює голосування чужими картками.

В іншому випадку Матчук пообіцяв звернутися до Європейського суду з прав людини із позовом про захист своїх громадянських прав та прав усіх громадян України, "які сьогодні зухвало порушуються".

Нагадаємо, 16 березня у Верховній Раді відмовилися реєструвати проект постанови Арсенія Яценюка про забезпечення особистого голосування народними депутатами на пленарних засіданнях. Постанова передбачає ввімкнення у парламенті модернізованої системи "Рада–3", а в разі невведення її в дію – голосування народними депутатами шляхом підняття руки.

17 березня за внесену спікером ВР Володимиром Литвином постанову про ввімкнення системи "Рада-3" в цілому проголосували тільки 222 народні депутати. 254 голосами було прийнята пропозиція Литвина про направлення проекту постанови на доопрацювання.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" вимагає від Януковича розібратись із "кнопкодавством" у ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути