середа, 26 жовтня 2011 15:06

"Наша Україна" вимагає у Пшонки заборонити проведення "Русского марша"

"Наша Україна" вимагає у Пшонки заборонити проведення "Русского марша"

Народний депутат, заступник голови політради "Нашої України" Андрій Парубій звернувся до генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою заборонити проведення в Україні "Русского марша", яким відзначатимуть День російської єдності 4-5 листопада.

На думку Парубія, проведення цього заходу неприпустиме через те, що до його організації в Україні причетні російські екстремістські організації, діяльність яких у Російській Федерації заборонена у судовому порядку, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Крім того, народний депутат вважає, що з'явиться загроза стабільності політичної ситуації у низці регіонів України через можливі провокації на національному ґрунті.

"Незважаючи на судову заборону діяльності на території РФ, РПНІ та "Слов'янський союз" розміщують на своїх сайтах агітаційні матеріли, присвячені проведенню "Русского марша 2011" в Україні, що безпосередньо підтверджує їх участь у організації екстремістського заходу", - наголошується у зверненні.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" вимагає у Пшонки заборонити проведення "Русского марша"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути