середа, 10 серпня 2011 11:49

"Наша Україна" Ющенка виступила на захист Тимошенко

"Наша Україна" Ющенка виступила на захист Тимошенко

Судові процеси, які відбуваються в країні над колишніми урядовцями та лідерами опозиційних сил, не мають нічого спільного з нормами закону та демократією і є лише прикриттям для зведення політичних рахунків з боку нинішньої влади.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це йдеться в офіційній заяві цієї політсили.

"Мусимо констатувати, що судова система в Україні перетворилася на слухняного виконавця політичних замовлень і характеризується крайньою вибірковістю і упередженістю правосуддя. Жодна людина в країні – ані публічний політик, ані пересічний громадянин – не має гарантії справедливого суду", - зауважили "нашоукраїнці".

Вони переконані, що нинішня влада стрімко скочується до авторитаризму, її дії становлять загрозу для свободи в країні.

У зв'язку з цим, політична партія "Наша Україна" висловила повну готовність взяти активну участь у створенні та роботі структур об'єднаної опозиції, метою яких є боротьба проти політичних переслідувань та захист чесних виборів.

"Ми беззаперечно підтримуємо ініціативу щодо скликання позачергового засідання Верховної Ради України, а партійна депутатська група у парламенті візьме участь в його роботі. Регіональні організації візьмуть активну участь у спільних протестних акціях опозиції, спрямованих проти політичних репресій в Україні та свавілля влади", - запевнили у "Нашій Україні".

Партія також вимагає негайно звільнити усіх представників української опозиції з незаконного арешту та припинити переслідування українських громадян за політичними мотивами.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" Ющенка виступила на захист Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути