Ексклюзиви
середа, 15 лютого 2012 16:17

"Наша Україна" порадила Януковичу не плазувати перед Кремлем

"Наша Україна" порадила Януковичу не плазувати перед Кремлем

Дискредитація російським урядом українських виробників сиру, а перед тим українських вагоновиробників і транзитних послуг "Нафтогазу" свідчить про неспроможність нинішньої влади захистити національні інтереси перед східним сусідом. Більше того, це є ознакою провалу курсу цієї влади у відносинах з Росією.

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", представники цієї політсили заявили, що "нахабність Кремля, перш за все, є результатом дворічної безхребетної політики української влади у двосторонніх відносинах, в яких українські високопосадовці завжди виступали з позиції "молодшого брата" і йшли на односторонні поступки".

"Саме тому напередодні президентських виборів в Росії прем'єр-міністр В. Путін вибрав Україну в якості ідеальної мішені для демонстрації сили, а його підлеглі  дозволяють собі публічно і безпідставно принижувати нашу країну", - пояснили у партії Віктора Ющенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відмову від українського сиру Лавров пояснив стандартами Євросоюзу

На думку нашоукраїнців, президент Віктор Янукович має нарешті зрозуміти, що "політика односторонніх поступок  не має нічого спільного із розвитком взаємовигідних українсько-російських відносин і навіть не дозволить йому зберегти достойне обличчя перед своїми виборцями".

"Українська влада, замість плазувати перед Кремлем, має послідовно відстоювати національні інтереси нашої країни і, перш за все, інтереси українських товаровиробників", - резюмували у "Нашій Україні".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" порадила Януковичу не плазувати перед Кремлем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути