пʼятниця, 02 грудня 2011 10:21

"Наша Україна" назвала Мороза батьком депутатських "тушок"

"Наша Україна" назвала Мороза батьком депутатських "тушок"

У партії "Наша Україна" нагадали лідеру Соцпартії Олександру Морозу, що саме він свого часу "започаткував ганебну практику формування депутатської більшості за допомогою "тушок", а його заяви про нібито скасування Верховною Радою пільг народним депутатам у 2007 році є "лише потугами Мороза реанімувати СПУ та робити гучні заяви напередодні чергових парламентських виборів".

Про це йдеться у заяві прес-служби партії у відповідь на закиди Мороза у не підписанні президентом Віктором Ющенком закону про скасування депутатських пільг.

У "Нашій Україні" заявили, що обраний на виборах 2006 року склад українського парламенту виявився повністю недієздатним.

"Протягом кількох місяців з моменту прийняття присяги новообраними народними депутатами, Верховна Рада України п'ятого скликання так і не спромоглася створити передбачену Конституцією України парламентську більшість", - зауважили нашоукраїнці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз планує об'єднатися з десятьма партіями-"однодумцями"

"Прагнучи будь-що отримати посаду спікера, Мороз таємно домовився з Партією регіонів про входження його фракції до коаліції. Створена більшість була сформована з порушенням вимог законів і статті 83 Конституції України, яка передбачає формування коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України за результатами виборів і на основі публічного узгодження політичних позицій виключно депутатськими фракціями, а не шляхом кулуарних змов", - підкреслили у НУ.

"Тобто саме колишній спікер парламенту Мороз започаткував ганебну практику формування депутатської більшості за допомогою "тушок", - наголошується  у заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" назвала Мороза батьком депутатських "тушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути