неділя, 03 березня 2013 01:18

"Наша Україна" Бондарчука припинила своє існування

"Наша Україна" Бондарчука припинила своє існування
Фото: www.livejournal.com

Політичної сили "Наша Україна" більше немає. Рішення про саморозпуск на з'їзді ухвалили ті партійці, якими керує Сергій Бондарчук.

За словами Бондарчука, про легітимність зібрання свідчить рівень представництва — 18 обласних осередків, тобто дві третини від загального складу.

Печатку, прапор та свідоцтво про реєстрацію партії вирішили передати до Києво-Могилянської академії в музей Помаранчевої революції. На з'їзді не було Віктора Ющенка та його соратників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко не радить реагувати на заяви Бондарчука

Нагадаємо, 9 лютого відбулися одразу дві політради "Нашої України". На одній виключили з партійних лав Ющенка, на інший - Бондарчука. Обидві стверджували, що є легітимними.

Прихильники екс-президента України посилаються на держреєстр Міністерства юстиції, де вони записали головою політради "Нашої України" Зіновія Шкутяка. "Ющенківці" наполягають: партія існує і продовжує діяти, а Бондарчук до неї не має жодного відношення.

 

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" Бондарчука припинила своє існування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути