Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 12:53

"Наша Україна" закликала КОД прислухатись до Тимошенко

"Наша Україна" закликала КОД прислухатись до Тимошенко

Голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко вимагає провести засідання Комітету опору диктатурі для обговорення пропозиції Юлії Тимошенко щодо формування єдиного виборчого списку опозиції на парламентські вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко закликала опозицію до об'єднання, аби "дати бій правлячій мафії"

Як повідомила прес-служба "Нашої України", Наливайченко закликав усіх лідерів опозиційних партій підтримати цю ініціативу, яка "в умовах авторитарного наступу влади дає найбільше шансів опозиції для того, щоб забезпечити чесні вибори та  перемогти на парламентських виборах в 2012 році".

"Я звертаюся особисто до Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова - сьогодні не можна відмовчуватися та зволікати, час взяти на себе відповідальність. Опозиційні політики мають показати людям свою рішучість реально протидіяти правлячому режиму та спроможність об'єднатися для цієї головної мети, поступившись партійними амбіціями", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша Україна" закликала Яценюка очолити єдиний список опозиції

За його словами, об'єднання опозиційних сил на основі спільної політичної програми та єдиного виборчого списку кандидатів та висунення єдиних опозиційних кандидатів на округах дозволить мобілізувати підтримку більшості громадян, які "проти антинародної політики режиму, а також уникнути втрати голосів на користь партій влади".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" закликала КОД прислухатись до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути