пʼятниця, 14 грудня 2012 13:41

Наш "смертник" повинен довести до логічного кінця цей дурдом — Капранов про діяльність Азарова

Наш "смертник" повинен довести до логічного кінця цей дурдом — Капранов про діяльність Азарова
Брати Капранови: Жодна нормальна та відповідальна людина в прем'єри не піде

Новообраний прем'єр-міністр Микола Азаров — найкраща кандидатура на цю посаду, оскільки він розпочав, той і повинен закінчити той бедлам, який відбувається в країні.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів письменник і видавець Дмитро Капранов.

"Зараз це людина з складною параноїдальною психікою, у якого задача у всіх все позабирати. Азаров автор цієї Податкової системи, Податкового Кодексу в Україні, він працював в Податковій, і в принципі його почерк - почерк бедламу. Кількість бедламу, кількість документів, кількість перевірок — це його стиль. Ми приречені на такий стиль управління і надалі", - пояснив свою позицію письменник.

Окрім того, за словами видавця, Азаров — це "смертник", оскільки йому доведеться нести відповідальність за хаос, який відбувається в країні, особливо після прийняття Державного бюджету на наступний рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фесенко: "У цієї Ради є родова травма"

"Стиль дрібного бедламу. Єдине, що додає пікантності, - це те, що цей прем'єр — смертник. Саме він буде відповідати за той бюджетний колапс, який чекає на нас взимку, тобто справедливо — хто писав Бюджет, той нехай і відповідає. Жодна нормальна та відповідальна людина в прем'єри не піде. Я би не пішов. Аби прикривати це все своїм іменем, і говорити, що це треба виконувати, то це треба бути самогубцем, і не поважати себе як політика", - додав він.

Окрім того, Капранов додав, що Азаров "не поважає себе, як політика".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак виконуватиме функцію координатора парламентської більшості - політолог

"Його думка людей не цікавить. На нього чекає публічний суд і провина за його керування буде лежати на ньому", - підкреслив він. Однак, за його словами, найкращим прем'єром в цій ситуації є Азаров. "Цей дурдом треба довести до логічного кінця. Він найорганічніший зараз. Він повинен загинути від своїх витребеньок. Це харакірі".

Нагадаємо, вчора, 13 грудня, Верховна Рада погодилася на призначення Миколи Азарова прем'єр-міністром. За кандидатуру, подану президентом Віктором Януковичем, проголосували 252 картки народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Наш "смертник" повинен довести до логічного кінця цей дурдом — Капранов про діяльність Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути