неділя, 08 липня 2012 17:11

Спецтема: Боротьба за "мову"

Нас "кинули" не тільки "Регіони", а й опозиція - голодувальники
6

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Група людей, які зараз голодують біля Українського дому, вважають, що їх "кинула" опозиція не менше, ніж нинішня влада.

Про це вони розповіли в коментарі Gazeta.ua.

"Коли я слухала виступи лідерів об'єднаної опозиції, хотілося просто взятися за голову, - розповідає голодувальниця Катерина Аврамчук. - Оскільки депутату Донію, наприклад, який тут був усі три дні, або Парубію, який через те, що хотів туалет активістам поставити, отримав по обличчю, навіть не запропонували слово. Зате виступали Яценюк, Гриценко, який, об'єктивно, взагалі ні до чого в мовному мітингу. Зрозуміло, що це піар, що скоро вибори і т. д".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Українським домом мітингувальникам від опозиції давали по 60 грн - журналіст

Активісти вважають, що склалася дуже неправильна ситуація, і що їх, по суті, кинули не тільки "Регіони", а й опозиція. Зокрема кинула тим, що оголосила начебто безстрокову акцію протесту, а потім її відмінила.

"Ніхто з цих людей, що тут зараз знаходяться - не належить до мітингувальників від опозиції. Вони прийшли сюди відстоювати українську мову", - сказав один із активістів.

"Якщо чесно, я думаю, що ми своїм голодування особливого результату не дамо, на нас влада не зверне увагу. Але той факт, що на нас не звернуть увагу - помітять громадяни. Нехай навіть нашими жертвами хочемо зайвий раз показати людям, яке обличчя зараз у нинішньої влади. Що їм буде байдуже на 5-х українців, які паляться на сонці, сидячи на цих розпечених гранітних сходах", - підкреслила мітингувальниця Катерина.

Зараз ви читаєте новину «Нас "кинули" не тільки "Регіони", а й опозиція - голодувальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути