Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 12:41

Народні обранці почали частіше ходити на роботу

Народні обранці почали частіше ходити на роботу

Народні депутати від більшості та опозиції хизуються тим, що частіше почали ходити на засідання Верховної Ради.

Зокрема, як повідомив кореспондент Gazeta.ua, у Партії регіонів відзначили, що кожний день все більше депутатів-"регіоналів" ходять на засідання.

"Ми будемо й далі працювати над проектом постанови про сенсорну клавішу, будемо розробляти методику, яку можна застосувати для того, щоб кожний депутат голосував сам за себе. Але в першу чергу ми працюємо з колегами по фракції для того, щоб кожний депутат ходив до зали. Якщо ви помітили, то з кожним днем у сесійній залі все більше представників депутатського корпусу Партії регіонів. Сподіваємось, що нам необхідно ще небагато часу для того, щоб усі депутати брали участь в засіданнях", - сказав голова парламентської фракції "регіоналів" Олександр Єфремов.

Він зауважив, що, якщо Комітет доробить постанову про впровадження системи "Рада-3" до наступного пленарного тижня, то за неї проголосують.

У свою чергу "бютівець" Сергій Соболєв зазначив, що відвідування усіх фракцій збільшилось у кілька разів.

"Це після того, як ми підняли це питання. Сподіваюсь, це позитивно вплине на вирішення соціальних проблем", - підкреслив Соболєв.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада відмовилася впроваджувати систему "Рада-3", яка забезпечує персональне голосування народного депутата. За відповідну постанову, внесену спікером парламенту Володимиром Литвином, проголосували лише 222 нардепи.

Зараз ви читаєте новину «Народні обранці почали частіше ходити на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути