понеділок, 10 грудня 2012 14:56

Нардеп-"свободівець" Мірошниченко каже, що Мозговий ллє на нього бруд, бо не отримав бажаної посади

Нардеп-"свободівець" Мірошниченко каже, що Мозговий ллє на нього бруд, бо не отримав бажаної посади
Ігоря Мірошиниченка навмисно обливають брудом? Фото: glagol.in.ua

Член Сумської обласної організації "Свободи" Іван Мозговий ллє бруд на новообраного нардепа-"свободівця" Ігоря Мірошиниченка, бо не отримав посади голови  міської організацій. Про це Мірошниченко розповів у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо раніше Іван Мозговий оприлюднив лист до лідера "Свободи" Олега Тягнибока, у якому заявив, що виходить із партії через бездіяльність та "вождизм" Мірошниченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" скандал: через "вождизм" Мірошниченка лави партії залишив доктор наук

"Іван Мозговий прийшов до нас із Християнсько-демократичної партії 4 роки тому, однак авторитету у партії не добився. Призначити його керівником Сумської міської організації я не мав морального права. Оскільки він не отримав посади, то почав писати усілякий бруд", - розповідає Мірошниченко.

"Свободівець" наголошує, Мозговий захищає інтереси голови Роменської  районної організації, тільки для того, щоб знайти привід звести наклеп на нього.

"Людмила Смоленська реально зрадила партію. Про це розповідає увесь Роменський осередок. Опозиційний кандидат, який переміг у місті Ромни Володимир Шульга першим звернувся до мене, сказавши, що Смоленська порушує домовленості між "Свободою" та Об'єднаною опозицією "Батьківщина", працює на штаб кандидата від влади Володимира Саєнка. Ці факти підтвердилися. На засіданні районної та згодом обласної організації ми затвердили рекомендацію виключити її із партії. Усі одноголосно визнали, що вона зрадила.  Єдиний хто висловлював сумніви з цього приводу був Мозговий. Але і він проголосував "за". Після  цього він натякнув мені, що готовий очолити міську організацію. Я ж запевнив: керівників міських організацій має висунути сама організація,  для цього він повинен бути лідером серед людей. А його ніхто не підтримує. Тоді я поїхав на засідання політради і дізнався, що він написав такого листа", - пригадує Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Підемо до Верховного Тераріуму на зло зміям, які там сидять": "Свобода" провела з'їзд

На думку "свободівця" претензії Мозгового щодо розподілу фінансів абсурдні.

"Свобода" завжди працювала без фінансів і усі це знають. Ми виділяли кошти конкретно на бензин для агітаторів, чи оренду офісів. 4 роки поспіль я особисто фінансував Сумську організацію, виділяв свої гроші для того, щоб орендувати офіс і оплачувати роботу одній людині, яка зранку до вечора працює у штабі. Та й бюджет Сумської обласної організації складається із членських внесків. А їх не вистачає не те що на оренду, а навіть на купівлю канцелярських товарів і розсилку газет", - сказав Мірошниченко.

"Свободівець" пояснив, що поки що Людмилу Смоленську з партії не вигнали.

"Сумська організація тільки подала рекомендацію, політрада ж може виключити. Поки такого рішення ще не прийняли. Однак наша позиція однозначна — із зрадниками, тими, хто не виконує розпорядження голови партії, ми прощаємося", - запевнив він.

Новообраний нардеп поскаржився, що робота очільником обласної організації завжди була для нього обтяжливою, але він робив її, адже це було доручення партії.

"На з'їзді прийняли рішення, що  кожен депутат отримає область, яку буде курувати. Мені узагалі доручили Житомирську. Але я ще остаточно не прийняв рішення. Бо усі члени партії у Сумах просять мене залишитися. А крім того, це ж мій рідний край", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп-"свободівець" Мірошниченко каже, що Мозговий ллє на нього бруд, бо не отримав бажаної посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути