вівторок, 21 лютого 2012 16:09

Нардепи свистіли, показували середні пальці та прийняли декілька законопроектів
15

Фото: Фото: Тарас Подолян

Сьогодні відкрилося чергове засідання Верховної Ради. Вранці у сесійній залі зареєструвався 401 народний депутат.

Депутати від "Нашої України - Народної самооборони" Ярослав Кендзьор та Володимир В'язівський повісили на ложу уряду 2 плакати: "Табачників-Валуєвих з уряду геть!", "Табачник - чемодан, вокзал".

Виступаючи з парламентської трибуни, віце-спікер Микола Томенко сказав, що "БЮТ-Батьківщина" вимагає від парламенту розгляду постанови, яку внесли представники опозиції, щодо невідкладного звільнення міністра освіти та науки Дмитра Табачника.

Він також заявив, що БЮТ-Б вимагає зустрічі із президентом Віктором Януковичем. Пізніше цю ініціативу підтримав лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

Згодом "бютівці" освистали члена скандальної групи "Реформи заради майбутнього" Володимира Каплієнка. Коли той вийшов до парламентської трибуни, почали скандувати: "Тушка", тупати ногами та свистіти.

Спікер Володимир Литвин декілька разів дзвонив у дзвоник, аби заспокоїти депутатів, але опозиціонери продовжували кричати всі 4 хвилини, які виступав Каплієнко.

Йдучи від трибуни до свого місця, нардеп поглянув на "бютівців" і показав їм середній палець правої руки.

Серед законотворчої діяльності Ради слід зазначити прийняття у в перовому читанні за основу урядового законопроекту № 9712 від 16 січня 2012 р. "Про морські порти України", а також законопроекту № 9764 від 31 січня 2012 р. ініційований Кабінетом міністрів про внесення зміни до статті 23 закону України "Про державну службу" (щодо граничного віку перебування на державній службі).

Зараз ви читаєте новину «Нардепи свистіли, показували середні пальці та прийняли декілька законопроектів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути