четвер, 18 квітня 2013 10:40

Нардепи першими розглянуть "євроінтеграційні" питання

Нардепи першими розглянуть "євроінтеграційні" питання
Фото: rada.gov.ua

Спікер Володимир Рибак відкрив ранкове засідання ВР.

В залі зареєструвалося 337 нардепів.

Виступаючи з трибуни лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк попросив, аби депутати розглянули першим питанням 4 законопроекти щодо євроінтеграції: "У нас сьогодні є можливість показати нашим європейським партнерам, що ми в стані прийняти 4 законопроекти, які від нас вимагає ЄС. Давайте покажемо, що не тільки на словах, а й на ділі, що ми йдемо до ЄС".

За його словами, йдеться про законопроект щодо персональних даних, проект закону щодо кримінальної відповідальності за хабар, законопроект щодо процедури спеціальної конфіскації та боротьби з корупцією. Він впевнений, що якщо поставити ці питання першими, то до 12:30 вони будуть прийняті вцілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Симоненко пригадав Яценюку, хто стояв за "ганебною пенсійною реформою"

В свою чергу Ганна Герман привітала таку позицію, і подякувала опозиціонерам за підтримку ПР у питання голосування законопроектів щодо євроінтеграції. Після того, спікер поставив на голосування пропозицію Яценюка, за — 339. Потім Рибак запропонував подовжити сьогоднішню роботу до завершення розгляду питань порядку денного, однак таку ініціативу підтримало лише 220 провладних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи першими розглянуть "євроінтеграційні" питання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути