вівторок, 29 листопада 2011 19:38

Нардеп звинувачує владу у репресіях проти БЮТ

Нардеп звинувачує владу у репресіях проти БЮТ

Нардеп від БЮТ Василь Деревляний упевнений, що акції протесту БЮТ будуть продовжуватися.

Про це він розповів на прес-конференції у Тернополі.

"Інші партії взагалі нічого не проводять, а задовольняються тією ситуацією, яка є. Ми єдині проводимо ці акції. Вони не завершилися і будуть продовжуватися. Але ви дізнаєтеся про це тільки тоді, коли вони будуть відбуватися", - заявив політик.

Він зазначив, що перекриття дороги у жовтні набрало серйозних наслідків.

"По голові Зборівської організації Піню зразу порушили кримінальну справу. Правда, по інших питаннях – по його перебуванню на посаді керівника обласної пошти. Повний абсурд: прокурор області порушує справу, не вказуючи порушення закону. Не було жодних збитків завдано. До Піня нема жодних претензій. Але після перекриття дороги в Озерній, яким  він керував, зразу у той самий день чи наступного була порушена кримінальна справа", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні легалізувались тоталітаризм та репресії - Кириленко

Деревляний називає такі дії влади "репресіями".

"У нас ще є серйозна боротьба із силовими структурами у судах по захисту наших членів партії, які сьогодні піддаються оцим репресіям. Нас ніхто в цьому не підтримує. Ми даємо собі раду самі. І готові будь-кого захищати, якщо режим чи влада почне репресії  проти когось", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПАРЄ поговорять про репресії в Україні вже на зимовій сесії

Він перерахував, які ще справи порушені проти членів БЮТ.

"По Федишиній порушено за розподіл коштів на ремонт сільських рад. По голові Теребовлянської районної ради Попку. Коли Тарашевський забув вписати підприємство, його оштрафували і він далі займає посаду заступника голови обласної ради. А коли Попко цього не зробив – зауваження мало би зробитися, він би його виправив - і залишити його в спокої. Натомість мусується питання зняття з посади. Цифра таких справ постійно змінюється", - акцентував Деревляний.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп звинувачує владу у репресіях проти БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути