понеділок, 18 червня 2012 15:16

Нардеп про авторів "мовного" закону: "Це люди, які втекли з психлікарні і бігають по Україні із факелом"

Нардеп про авторів "мовного" закону: "Це люди, які втекли з психлікарні і бігають по Україні із факелом"
Іван Заєць назвав "регіоналів" "патологічними українофобами". Фото: upi.org.ua

Президент не розуміє, що ухвалення законопроекту "регіоналів" Вадима Колесніченка та Сергія Ківалова "Про засади мовної державної політики", підриває його владу.

Про це на прес-конференції у Києві сказав народний депутат Іван Заєць.

Він переконаний, що автори "мовного" законопроекту свідомо намагаються розділити Україну і направити людей проти один одного.

"Якщо говорити про їхній (авторів законопроекту - ред.) психологічно-політичний портрет, то можна сказати, що це група високопосадовців, які втекли з психлікарні і бігають по Україні із факелом, запалюючи ту чи іншу територію України. Їх ще не зловили. Це не просто люди, які обділені Богом, покарані Богом, які обділені великою владою. У цьому випадку ми маємо справу із великою групою високопосадовців із величезними можливостями сегрерувати, розділяти Україну і породжувати всі ці суперечності", - наголосив парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи хочуть винести "мовне" питання на референдум, але закон Колесніченка підтримають

Заєць додав: "Це патологічні українофоби з геростратівською психологією. Їм не дає спати ані вночі, ані вдень те, що нам в Україні вдалося організувати так суспільне життя, що на мовній основі у нас немає жодних протиріч. Наше теперішнє законодавство, 10 стаття Конституції, вибудовувалося на консенсусній основі".

"Те що нам запропонували — це якраз відкидання консенсусної основи. Тому ми говоримо про цей законопроект як результат багаторічної антиукраїнської діяльності", - підкреслив нардеп.

За його словами, цей законопроект підриває, у першу чергу, владу самого Віктора Януковича та Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуніст згадав, як Колесніченко у вишиванці захищав "бандерівщину", а потім "сів на проросійську тему"

"Їхній низький моральний рівень, неосвіченість зрозуміла: вони не люблять цю державу, вони не хочуть української України, вони не розуміють світових тенденцій. Мене одне турбує — вони навіть не розуміють того, що цей законопроект підриває і їхню владу",  - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп про авторів "мовного" закону: "Це люди, які втекли з психлікарні і бігають по Україні із факелом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути