Ексклюзиви
середа, 31 березня 2021 08:37

Нардеп прийшов у Раду з годинником за 750 тис. грн

Народний депутат від партії "За майбутнє" Анатолій Урбанський 30 березня з'явився до Верховної Ради в годиннику Breguet Marine за 750 тис. грн.

Вартість Breguet Marine 5827 Chronograph в інтернет-магазині становить близько $31,5 тис., повідомляє "Апостроф". За таку ціну можна придбати квартиру в Києві.

Автор: apostrophe.ua
 

Це не єдиний дорогий годинник нардепа. Він уже приходив на засідання ВР із годинником Girard-Perregaux Vintage 1945 за 1 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" прийшла в Раду в годиннику з діамантами за 275 тис.

Анатолій Урбанський у 2019 році брав компенсацію за оренду житла у перші місяці роботи Верховної Ради. Він мешкає у квартирі за 14 млн грн. Його дружина їздила на Bentley за $100 тис, а згодом купила Land Rover за $230 тис.

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев також приходив на засідання парламенту в дорогому годиннику фірми Rolex. Його вартість становить $10 475 - це приблизно 293 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп прийшов у Раду з годинником за 750 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути