вівторок, 28 вересня 2021 07:30

Нардеп Гончаренко та пропагандистка Скабеєва зчепилися в мережі

Нардеп Гончаренко та пропагандистка Скабеєва зчепилися в мережі
Олексій Гончаренко прийшов на сесію ПАРЄ в незвичній футболці. Фото: Telegram/Гончаренко

Народний депутат Олексій Гончаренко і російська пропагандистка Ольга Скабеєва поскандалили в мережі. Жінці не сподобався одяг, в якому політик прийшов на сесію ПАРЄ.

Гончаренко розмістив у своєму Telegram-каналі фото. На ньому позував у білій футболці з написом "Less russian gas" (менше російського газу).

"Путін - вбивця, газ - його зброя! Якою є наша стратегія боротьби проти Росії на цій сесії ПАРЄ?",- підписав знімок.

Натомість Скабеєва у своєму Telegram зазначила, що нардеп "забув одну букву", бо має бути "Bless Russian Gas!" (благослови російський газ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мураєв на День Незалежності бідкався Скабеєвій

Через деякий час Гончаренко їй відповів: "Олечка Скабеєва, у мене на футболці все написано так, як і повинно бути. І з цим згодні багато хто. А ось для вас в слові CRIMEA (Крим) одна буква зайва. Адже у вашому випадку - це CRIME (злочин). І це теж ні для кого не секрет".

27 вересня в Страсбурзі розпочалася осіння сесія Парламентської асамблеї Ради Європи. Спілкуватимуться в очно-дистанційній формі.

Підніматимуть теми щодо ситуації в Афганістані, посилення міграційного тиску на кордонах Латвії, Литви й Польщі з Білоруссю, нового проєкту протоколу до Конвенції Ради Європи про кіберзлочинність. Також надійшли запити на дебати з питань - "Західні Балкани між демократичними викликами та європейськими сподіваннями: яка роль Ради Європи?", "Політичне переслідування Росією корінних народів Криму", "Рішення Європейського суду із прав людини в справі "Картер проти Росії" та дії, вжиті для вбивства осіб на європейській землі".

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Гончаренко та пропагандистка Скабеєва зчепилися в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути