Ексклюзиви
неділя, 14 липня 2019 12:21

Нардеп Денисенко заявив, що знятий з участі у виборах Куницький знову попався на брехні
16

  Нардеп Денисенко викрив Куницького на черговій брехні. Фото: Tv.ua
Нардеп Денисенко викрив Куницького на черговій брехні. Фото: Tv.ua

Народний депутат Андрій Денисенко заявив про те, що знятий з реєстрації кандидат в народні депутати по 169 харківському округу Олександр Куницький знову попався на брехні. У своїй публікації Андрій Денисенко повідомляє, що після скасування Центрвиборчкомом реєстрації кандидата Олександра Куницького він надав до суду нові обґрунтування своєї тривалої відсутності на території України у 2015 році.

Денисенко опублікував документи, подані Куницким до суду, в яких в якості обґрунтування тривалої відсутності в країні він наводить вже новий аргумент і зазначає, що знаходився в країні в якості громадянина Ізраїлю, отже, на його думку, закон не порушував. Про це повідомляє 112.ua.

"Ще вчора я вважав, що мій гештальт з Куницьким нарешті закрито, а вже сьогодні мені стало відомо, що любитель щотижневих подорожей до Мордору Куницький продовжує цинічно і відверто брехати у вічі ЦВК, виборцям та суду.

Бо сподівається, що покровителі з РФ допоможуть йому відновитися у виборчій гонці.

Брехливий цинізм суб'об'єкта зашкалює. Спочатку він відпирається від громадянства Ізраїлю - приперли до стінки - зізнався, що таки є! Потім доводив і він, і представник Слуги народу, що його відсутність 264 дні в Україні обґрунтована виключно (!!!) службовими відрядженнями. Навіть довідки намалював, як ми вже знаємо.

А тепер! Увага! Після того, як ЦВК скасувала його реєстрацію, він вже не тільки визнає, що має подвійне громадянство, але й стверджує, що проживав на території України на підставі ізраїльського паспорту 159 днів! А отже, на його думку, все тепер точно в порядку і він не порушив виборче законодавство - попри те, що він двічі надає різні обґрунтування.

Брехня стала тотальною і остання її частина заперечує першу.

Хоча про що це я, про яку безбрехливість...Людина присягала на вірність іншій країні, а потім легко нібито відмовилась від її громадянства, потім відсиджувалася за кордоном, щоб не бути призваною в українську армію, коли йшла активна фаза війни, а потім по кілька разів на місяць мандрує до країни агресора. Особисто я не вірю, що такий відданий слуга кількох народів схаменеться і перестане нахабно дертися в парламент.

А вісь на місці виборців і суддів я б замислився - хто зна, що може ще виплисти у справі Куницького. Це його позов на відновлення як кандидата і повна копія ізраїльського паспорту. Насолоджуйтесь!"

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі
Фото: соцмережі
Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

У документах, до яких звертається Денисенко, Олександр Куницький фактично відмовляючись від наданих раніше в Центрвиборчком пояснень зазначає, що на підставі закордонного паспорта, виданого державою Ізраїль, у 2015 році шість разів перетинав кордон України, як громадянин Ізраїлю, тому у ЦВК відсутні підстави скасовувати його реєстрацію.

Нагадаємо, після того, як Центральна виборча комісія встановила факт безпідставного відсутності протягом п'яти років, що передували виборам на території країни кандидата в народні депутати України Олександра Куницького вона скасувала його реєстрацію. За даними Державної прикордонної служби, він був відсутній у країні з 15 березня по 5 грудня 2015 року.

За даними Центрвиборчкому, як обґрунтування своєї відсутності протягом 264 днів в 2015 році, Олександр Куницький надав накази від ГО "Еліта Нації" та "1+1 Продакшин", згідно яких він виконував редакційні завдання в Угорщині і Румунії.

У ЦВК повідомили, що Куницким не були надані докази, що підтверджують трудові відносини з "1+1 Продакшин" і громадською організацією, отже, були порушені вимоги Конституції України та законодавства про проживання в Україні протягом останніх п'яти років перед виборами.

Раніше Андрій Денисенко опублікував документи, що можуть свідчити про підробку екс-кандидатом у народні депутати від партії "Слуга народу", який балотувався по 169 мажоритарному окрузі Харкова Олександром Куницким документів, поданих в Центральну виборчу комісію. Зокрема, мова йде про накази про відрядження, які повинні були підтвердити безперервне перебування кандидата в депутати Куницького на території України протягом останніх п'яти років через обов'язковість даного умови для допуску до виборів. За твердженнями Денисенко подібні документи є фіктивними, так як були створені юристами "Перемежко і партнери" в 2019 році в той час, як датовані 2015 роком.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Денисенко заявив, що знятий з участі у виборах Куницький знову попався на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути