Ексклюзиви
четвер, 24 лютого 2022 15:47

Спецтема: Ворог біля українського кордону

"Напад о п'ятій ранку. І хто після цього "нацист"?" – як реагують на війну політики в соцмережах

"Напад о п'ятій ранку.  І хто після цього "нацист"?" – як реагують на війну політики в соцмережах
"Сьогодні нас, представників всіх фракцій і груп парламенту, не роз'єднують політичні погляди", написав Руслан Стефанчук. Фото: facebook.com/stefanchuk.official

Напад Росії на Україну, який відбувся о 4:00, не залишиться без відповіді Збройних сил України. А українці об'єдналися в допомозі армії для перемоги - про це пишуть у соцмережах українські політики.

Що ще публікують урядовці й нардепи – у матеріалі Gazeta.ua.

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук наголошує, що парламент у ці часи об'єднався.

"Сьогодні нас, представників усіх фракцій і груп парламенту, не роз'єднують політичні погляди. Навпаки, нас об'єднує одне – прагнення служити державі Україні та народові України. Ми на своїй землі, з нами правда, з нами Бог. І ми переможемо! Слава Україні!", – пише Стефанчук.

"Напад о п'ятій ранку. І хто після цього "нацист" і "фашист"?", – пише нардеп від "Слуги народу" Роман Грищук.

Путін – це реінкарнація Гітлера, Лукашенко – гітлерівський шнурок, вважає народна депутатка з "Європейської солідарності" Ірина Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни зазнають великих втрат" – експерт-міжнародник

"Вони назавжди перекреслили все те добре, що було між нашими народами й країнами. Путін о п'ятій ранку віроломно напав на нашу країну. Це фашизм 21 сторіччя", – пише Геращенко.

Нардепка від "ЄС" Яна Зінкевич виклала фото з рюкзаками та оголосила про збирання коштів для медичного батальйону "Госпітальєри".

"Ми починаємо роботу", – пише Зінкевич.

Народна депутатка від "Батьківщини" Юлія Тимошенко пише, що українці готові до боротьби.

"Не дозволимо ворогу нас зламати. Ми переможемо! Бо правда на нашому боці. Зберігаймо спокій і покладаймося на Збройні сили", – наголошує в дописі Тимошенко.

Міський голова Києва Віталій Кличко записав відео з Хрещатика з братом-боксером Володимиром Кличком.

"Сьогодні відбувається велика трагедія – не тільки для України, а й для Європи та світу. Збройні сили України героїчно боронять нашу землю. Ми в Києві забезпечуємо функціонування критичної інфраструктури столиці. Робимо все для захисту нашого міста. Витримка й рішучість. Єднання і холодний розум! Тільки так вистоїмо!", – підписав зображення мер.

Росія о 4:00 напала на Україну. За інформацією прикордонників, російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Білорусь підтримала незаконні дії росіян. Внаслідок обстрілів з боку російських військ загинули понад 40 українських воїнів.

Зараз ви читаєте новину «"Напад о п'ятій ранку. І хто після цього "нацист"?" – як реагують на війну політики в соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути