пʼятниця, 01 квітня 2011 07:30

Наливайченко каже, що Хорошковському неважко запитати Моссад про викрадення палестинця

Наливайченко каже, що Хорошковському неважко запитати Моссад про викрадення палестинця

Екс-глава СБУ Валентин Наливайченко переконаний, що палестинця Дірара Абусісі неможливо було вивезти з України без відома Служби безпеки.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"На той період, коли я очолював СБУ, це було точно неможливо.Кожен професіонал, який і у нас в системі працював, і Прикордонній службі, і в адміністрації Прикордонної служби та й багато інших видів контролю існують, де зовсім не просто, у всякому разі було неможливо, нелегально через кордон українця чи іноземця перевезти, викрасти, заманити будь-яким чином. Я знаю про що я говорю, бо насправді ми вибудовували і знімали ті недоліки, які були до нашої роботи. Була впроваджена електронна система обліку в'їзду та виїзду, тобто всі рішення суду, боргові зобов'язання. У державі на 2009 рік діяла спеціальна система Аркан. Думаю, вона і зараз працює. Мені важко уявити, як таке могло статися на території нашої держави. Якщо працювала іноземна спецлужба, то ніщо не заважає з'ясувати, чи була така операція. А якщо була, то ця операція аболютно незаконна. Ми зобов'язані боротися з тероризмом, але власними силами безпеки і власними правоохоронними органами", - наголосив Наливайченко.

Прокоментував екс-голова СБУ і ситуацію навколо спорудження нового укриття над Чорнобильською АЕС.

"Знову чую, що питання грошей порушується. Це замкнене коло розірветься тільки одним чином - коли профільне міністерство почне надавати правдиву інформацію про радіаційний фон, про стан на ЧАЕС, про ті заходи безпеки, які здійснюються урядом. Тільки тоді з'явиться довіра від того ж ЄБРР, від тих держав, які є донорами цього проекту. Зараз ми бачимо вакуум, профспілки волають. Де інформація від профільного міністерства для громадян України?", - зауважив Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко каже, що Хорошковському неважко запитати Моссад про викрадення палестинця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути