середа, 15 жовтня 2008 14:19

Наливайченко каже, що Альфа не била нардепів

В. о. голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко заперечує участь у вчорашній сутичці в Центральній виборчій комісії співробітників спецпідрозділу "Альфа".

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Наші люди участі в сутичці не брали", - сказав Наливайченко.

За його словами, учора до СБУ звернувся голова ЦВК Володимир Шаповал із проханням надати йому охорону. У зв"язку з цим співробітники СБУ прибули до ЦВК, але "як тільки необхідність в цьому відпала – це було ще до обіду – вони залишили приміщення ЦВК", - зазначив Наливайченко.

14 жовтня народні депутати від БЮТ Олег Ляшко і Андрій Павловський заявили, що спецпідрозділ "Альфа" у повному озброєнні та люди з Управління державної охорони зранку заблокували приміщення ЦВК. За їхніми даними, бійці "Альфи" не дають можливості народним депутатам ні залишити приміщення ЦВК, ні зайти всередину.

У свою чергу, депутат-"бютівець" Андрій Кожем"якін стверджував, що бійці спецпідрозділу "Альфа" у приміщенні ЦВК завдали тілесних ушкоджень трьом народним депутатам, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко каже, що Альфа не била нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути