вівторок, 11 грудня 2007 18:43

Найголовніше за вівторок, 11 грудня

Найголовніше за вівторок, 11 грудня

Тимошенко не вистачило одного голосу
Депутати Верховної Ради не підтримали кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра. За її обрання проголосували 225 депутатів із 227-ми, зареєстрованих у сесійній залі.

Як Тимошенко не стала прем"єром (ФОТО)
За обрання Тимошенко не проголосував один депутат від фракції БЮТ і один депутат від фракції НУ-НС.

Ющенко повторно вніс кандидатуру Тимошенко
Президент України Віктор Ющенко направив у Верховну Раду новe повідомлення на призначення Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра України, повідомило джерело в Секретаріаті Президента.

Депутатам повідомили прізвища міністрів в уряді Тимошенко
У кулуарах, зокрема, депутатами обговорюється, що посаду першого віце-прем"єр-міністра України обійматиме член фракції БЮТ Олександр Турчинов, віце-прем"єр-міністра з гуманітарних питань – Іван Васюник.

Медведєв хоче бачити Путіна прем"єром
Перший віце-прем"єр РФ Дмитро Медведєв попросив президента Володимира Путіна стати прем"єром у разі його перемоги на президентських виборах у березні 2008 року.

Тимошенко назвала головний пріоритет діяльності нового уряду
Кандидат на посаду прем"єр-міністра України Юлія Тимошенко головним пріоритетом діяльності нового уряду називає проведення в державі глибоких та чітких реформ.

"У Тимошенко більше шансів порозумітися з Путіним, ніж у Ющенка"
Директор Українського відділення Міжнародного інституту гуманітарно-політичних досліджень Володимир Малинкович висловив переконання, що у питанні українсько-російських відносин важливим є, яке місце займе Путін після президентської кампанії у Росії.

Перше очко в Лізі чемпіонів спробують здобути 18 футболістів "Динамо"
В середу, 12 грудня, "біло-сині" проведуть матч Ліги чемпіонів проти місцевого "Спортінга", який почнеться в 21 годині 45 хвилин за київським часом.

У Росії з"явилася секта, яка поклоняється Путіну
У селі Велика Ельня Ніжегородської області з"явилася секта Пресвятої Богородиці "Воскрешаюча Русь", члени якої поклоняються портрету президента Росії Володимира Путіна.

П"яний водій на швидкості заснув за кермом у житловому секторі (ФОТО)
Сьогодні вранці на вул. Святоюріївській у м. Вишневому, що під Києвом, кореспондент "Газети по-українськи" став свідком того як п"яний водій заснув за кермом "Daewoo Lanos" з номерним знаком "АІ 2915 АО".

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за вівторок, 11 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути