Ексклюзиви
середа, 11 грудня 2019 08:43

Найбільша помилка Путіна на саміті у Парижі. Думка політолога

Найбільша помилка Путіна на саміті у Парижі. Думка політолога
Найбільшою помилкою президента Росії Володимира Путіна Мироненко вважає "ухвалення політичних рішень, які потім не можуть бути змінені". Фото:img.tsn.ua

9 грудня "нормандський саміт" продемонстрував повну нездатність домовлятися російської сторони.

Всі ще раз змогли переконатися в тому, що не випадково розпочали цю гібридну війну, в якій певна частина російської еліти поставила конкретні цілі, про це заявив російський політолог Віктор Мироненко в блозі для "Обозревателя".

ВІн вважає, що "нормандський формат" "не отримав перезапуску", який пропонував президент Франції Еммануель Макрон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники акції "Варта на Банковій" визнали "нормандський саміт" успішним і почали розбирати намети

"Переговори не отримали перезапуску, хоча формально вони і продовжені. І, думаю, що зустріч показала безглуздість подальших переговорів і їх безперспективність", – заявив Мироненко.

За його словами, немає сенсу в таких переговорах, якщо одна зі сторін ні в яких переговорах не хоче нічого зовсім міняти. Найбільшою помилкою президента Росії Володимира Путіна Мироненко вважає "ухвалення політичних рішень, які потім не можуть бути змінені".

"На жаль, рішення щодо України і все, що пов'язано з нею, було якраз з тих рішень, які, будучи раз ухвалені, потім дуже важко змінити, переграти тощо. Я дуже сподіваюся, що і президент Зеленський, і всі ті, хто в Україні всерйоз думає про майбутнє своєї країни, теж зробили з цього відповідні висновки", – сказав він.

П'ятий президент України Петро Порошенко поділився враженнями від вчорашньої зустрічі "нормандської четвірки", заявивши про відсутність підстав для ейфорії.За його словам, "червоні лінії", окреслені українцями, стали оберегом під час цього саміту.

Зараз ви читаєте новину «Найбільша помилка Путіна на саміті у Парижі. Думка політолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути