вівторок, 11 жовтня 2011 14:40

Націоналісти попередили Януковича про сучасні вила українських селян

Націоналісти попередили Януковича про сучасні вила українських селян

Конгрес українських націоналістів (КУН) заявив, що соціальна та економічна політика президента Віктора Януковича та його команди несе пряму загрозу національній безпеці України.

Про це Gazeta.ua повідомив голова секретаріату головного проводу КУН Володимир Манько.

Націоналісти наголосили, що суспільна напруга в Україні зростає щораз, коли "біло-блакитні "реформатори" виступають зі своїми законодавчими нововведеннями".

"Проте у разі прийняття закону про продаж земель сільгосппризначення підніметься хвиля протестів, яка може призвести до новітньої Коліївщини. Українські селяни, у яких заберуть найбільшу їхню цінність – землю, не зупиняться ні перед чим", - вважають у Конгресі.

На думку націоналістів, сьогодні єдиним правильним рішенням задля збереження громадянського спокою у державі є продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок пропонує обійти Верховну Раду і не дати продати землю

"Ми переконані, що законодавча база України у сфері земельних відносин потребує суттєвого доопрацювання. Земельна реформа має ставити собі за мету не вільний ринок землі, а широкий комплекс заходів із соціального та економічного розвитку села, створення сприятливих умов для діяльності фермерських господарств, виробництва екологічних продуктів, захисту рекреаційних зон тощо", - уточнили політики.

Як наслідок, Конгрес українських націоналістів звернувся до президента Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколи Азарова, народних депутатів винести проект закону "Про ринок земель" на широке громадське обговорення, аби "почути голос українських селян та не допустити руйнації українського села".

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти попередили Януковича про сучасні вила українських селян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути