четвер, 06 жовтня 2011 11:43

Тягнибок пропонує обійти Верховну Раду і не дати продати землю

Тягнибок пропонує обійти Верховну Раду і не дати продати землю

ВО "Свобода" має намір винести на всеукраїнський референдум законопроект щодо заборони продажу землі сільськогосподарського призначення. Таким чином націоналісти планують обійти розгляд цього рішення у ненадійному парламенті.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Ми вже запропонували для референдуму свій простий проект закону про землю, який складається всього з чотирьох статтей. Його суть - заборона приватизації землі с\г призначення з можливістю надання її у довгострокову оренду, навіть з правом родинної спадщини", - уточнив Тягнибок.

За його словами, на референдум пропонується саме законопроект, оскільки тоді не треба буде його імплементувати парламенту.

"Якщо це рішення просто провести через референдум як опитування думки громадян, чи вони "за" чи "проти" приватизації землі, то тоді ще слід буде пропускати його через ВР. А якщо людям відразу запропонувати цю ініціативу у вигляді законопроекту, то ми зможемо таким чином обійти парламент", - підкреслив націоналіст.

Крім того, Тягнибок додав, що у разі проходження до наступної Верховної Ради "Свобода" насамперед запропонує прийняти закони про люстрацію, про захист інформаційного простору, а також про енергетичну безпеку держави, який стосуватиметься питання про заборону приватизації стратегічних об'єктів.

"Маємо також готовий законопроект про заборону комуністичної ідеології, як людиноненависницької. Це повинно призвести за собою зміну назв міст, площ та вулиць в Україні", - резюмував Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок пропонує обійти Верховну Раду і не дати продати землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути