середа, 07 травня 2008 16:35

Нацболи захопили посольство РФ в Україні перед "коронацією" Медведєва

Сьогодні, напередодні інавгурації президента Росії Дмитра Медведєва, група російських націонал-більшовиків проникли в приміщення консульського відділу посольства РФ в Україні.

Лідер акції - Равіль Баширов вимагав зустрічі з російським послом Віктором Черномирдіним для того, щоб вручити  російським властям листівку з політичними вимогами.

Нацболи відмовлялися залишати приміщення до тих пір, поки не з"явиться російський посол. Проте українській міліції вдалося видворити протестувальників з консульського приміщення. Перед цим вони вручили свої вимоги радникові-посланникові посольства Всеволоду Лоскутову.

Текст листівки: "Геть самодержавство! 2 березня улюбленець Путiна Дмитро Медвєдєв був зведений на російський трон. Сьогодні відбудеться його "коронація".

З 1999 року, коли президент Єльцин незаконно віддав країну в руки нікому не відомому відставному підполковникові КДБ, влада в країні передається "по блату" своїм, в обхід нормальної конституційної боротьби за президентський пост. Правляча країною хунта вирішує питання про владу без нас, народу Росії. Нам пропонується лише освятити їхнє рішення участю у фальшивих виборах із заздалегідь відомим результатом.

Упоєний безкарністю, Кремль стає усе більш нахабним. На придушення опозиції кинуті кати з Керування по боротьбі з організованою злочинністю.

Сфабриковані кримінальні справи, побиття й арешти стали нормою російського політичного життя. Націонал-більшовик Юрій Червочкiн був убитий лише за те що агітував громадян прийти на Марш Незгодних. Його наречена, Ганна Плосконосова, як і інші націонал-більшовики, рятуючись від несправедливого суду, змушена просити політичний притулок в Україні.

Так більше тривати не може!".

Далі йде перелік вимог нацболів. Зокрема, "зняти незаконну заборону на діяльність Націонал-більшовицької партії. Припинити політичні репресії. Звільнити політичних ув"язнених; негайно сісти за стіл переговорів з радикальною опозицією – коаліцією"Інша Росія"; до 16 травня розпустити Державну думу, вибрану у ході нечесних і невільних виборів і оголосити дату виборів у новий вільний парламент за участю всіх реально існуючих політичних партій".

Текст листівки закінчується гаслами: "Уся влада національній асамблеї!", "Воля або смерть!"

За матеріалом: Нацбол.ru.
Зараз ви читаєте новину «Нацболи захопили посольство РФ в Україні перед "коронацією" Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути