середа, 12 жовтня 2011 17:51

Набожний Рибаков закликав не грішити мітингами на Покрову

Набожний Рибаков закликав не грішити мітингами на Покрову

Лідер депутатської групи "Реформи заради майбутнього" Ігор Рибаков закликав усі політичні сили утриматися від протестних акцій та маршів 14 жовтня, в день свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Про це повідомляє прес-служба Рибакова.

"Свято Покрови - одне з найшанованіших християнських свят в Україні, - відзначив Рибаков. - Споконвіку в українських селах після Покрови наступала шлюбна пора. А отже Покрова - це свято миру, любові, шани та злагоди".

Він звернувся до представників усіх політичних сил, які планують використати акції політичних супротивників "як привід до власних провокацій чи масових безладів".

"Утримайтеся від запланованого свавілля, не створюйте зайвої напруги в суспільстві, яке вже й так наелектризоване останніми політичними подіями", - заявив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" готує 20-тисячну "армію" для маршу УПА на Хрещатику

Він припустив, що день 14 жовтня багато хто захоче використати, аби створити собі на екранах телевізорів гарну "картинку", як це вже було і на 9 травня, і на День незалежності".

"Свято Покрови Пресвятої Богородиці - це приклад заступництва та захисту від ворогів, який подала нам усім Божа Матір. Це історія чудесного порятунку, символ віри та любові. Тому будь-яка конфронтація, протистояння чи агресія в цей день - неприпустимі", - резюмував Рибаков.

Зараз ви читаєте новину «Набожний Рибаков закликав не грішити мітингами на Покрову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути