пʼятниця, 14 червня 2013 20:09

На з'їзді опозиціонерів Тимошенко обрали головою "Батьківщини"

На з'їзді опозиціонерів Тимошенко обрали головою "Батьківщини"
Юлія Тимошенко Фото: reuters.com

Партії "Батьківщина", "Фронт змін" та "Реформи і порядок" об'єдналися в одну партію. Головою обрали екс-прем'єра Юлію Тимошенко. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Головою партії одноголосно призначено Юлію Тимошенко. Арсенія Яценюка призначили головою політичної ради партії. Сергій В'ячеславович - зараз буде відбуватися політична рада партії - і його оберуть заступником. Мене обрали першим заступником, керівником центрального штабу", - розповів Олександр Турчинов на брифінгу журналістам.

Тепер уже голова політради партії Арсеній Яценюк підкреслив, що це вперше в історії України три політичні партії об'єдналися не на словах, а на діях.

"Тому що попередні об'єднання були такі: ми всі звичайно об'єднуємося, але свою партію тримаємо при собі. Ми сьогодні прийняли рішення — ми об'єднуємося як три партії. Попередні партії припиняють існування у зв'язку з об'єднанням в одну потужну політичну силу", - сказав Яценюк.

Сергій Соболєв додав: "Попереду нас чекають ще важливіші події, власне тому партії переходять у нову якість".

Відбулися три з'їзди. Всього було 144 делегати. До нової партії вступили, окрім колишніх членів "Батьківщини", "Фронту змін" та партії "Реформи і порядок", і деякі "рухівці". Нове об'єднання має назву "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «На з'їзді опозиціонерів Тимошенко обрали головою "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути