понеділок, 15 жовтня 2012 21:46

На зустріч з Ляшком йдуть навіть бабусі після інсульту - депутат облради

На зустріч з Ляшком йдуть навіть бабусі після інсульту - депутат облради
Депутат Чернігівської облради Микола Звєрєв Фото: newvv.net

Чернігівщина — це згусток боротьби за мажоритаркою. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат Чернігівської облради Микола Звєрєв.

"Наприклад, сам Чернигів. Там борються Валерій Дубаль, прилуцький бізнесмен від Об'єднаної опозиції, хоча не вважаю його по духу опозиціонером, та діючий мер Соколов, висунутий Партією регіонів. 207-й виборчий округ - це півничний округ, на кордоні з Росією та Білорусією, його в народі називають "кучмівський", бо Кучма там народився. В нього входять сім районів. Там йде славнозвісний тушка Рибаков, який породжений "Батьківщиною". Він перемагає, тому що опозиція не спромагалась поставити потужного кандидата. Там царює розбрад, слабкість опозиції, відсутність лідера. На 206-му окрузі йде битва провладного кандидата Прокопенка, першого заступника губернатора, в народі називають його "смотрящим", бо він представник від Донецької групи, із екс-губернатором Отрошенком, який був першим помаранчевим губернатором, якого після Помаранчевої революції призначив Ющенко", - розповів Звєрєв.

За словами депутата, на окрузі №208 йде боротьба Олега Ляшка із відомим київським олігархом Голицею.

"Це боротьба грошей і образу Ляшка із вилами. Це моя батьківщина, звідки я родом. Телефоную в село, кажу був у вас Ляшко? Кажуть: "Миколо Вікторовичу, був учора Ляшко. Ви що! Це взагалі! Ми думали за опозицію, будемо тільки за Ляшка. Він як вийшов з вилами. Оце наша людина! Простий. Ми вже нікому не віримо". Крім того, коли їде олігарх, він везе концерт, а Ляшко він сам як концерт. Навіть бабусі, які після інсульту, старенькі йдуть, повний клуб забитий. Причому, в нього така технологія, їде в самі віддалені села. Якщо йому зі своїм штабом вдасться проконтролювати підрахунок голосів, виграє, бо ці вибори будуть цинічно фальсифіковані. Дуже багато в нього конфліктів, бо багато "чорної" преси проти нього. А в Прилуцькому виборчому окрузі йде Рудьковський. Там складна ситуація. Соціологія показує, що він лідирує, але невідомо, як себе поведуть ті, хто не визначився. Досвід програвання у Миколи достатньо великий. Коли він балотувався в обласну раду, то програв у власному районі Нестеруку, місцевому аграрію. Нещодавно помер дуже відомий політтехнолог, журналіст Тарас Возняк. Його смерть співпала із виходом фільму про одного з кандидатів, з яким він боровся. Це збурює людей, чи є в цьому випадковість чи не має", - додав депутат облради.

Зараз ви читаєте новину «На зустріч з Ляшком йдуть навіть бабусі після інсульту - депутат облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути