Ексклюзиви
понеділок, 12 серпня 2019 12:27

На Житомирщині - новий керівник ОДА

Президент Володимир Зеленський під час візиту на Житомирщину призначив нового голову обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

"Дозвольте мені представити нового голову Житомирської обласної державної адміністрації Бунечка Віталія Івановича", - сказав глава держави, пише "Українська правда"

Автор: zhzh.com.ua
  До призначення Бунечко працював в СБУ.
До призначення Бунечко працював в СБУ.

Потім слово взяв новий очільник Житомирської ОДА. Бунечко подякував президенту.

Разом із Зеленським на Житомирщину поїхав в.о. глави СБУ Іван Баканов, заступник голови офісу президента Руслан Рябошапка та заступник голови ОП з економічних питань Олексій Гончарук.

Серед членів делегації президента не було глави ОП Андрія Богдана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку економічні реформи, а потім національна ідея — у "Слузі народу" розповіли про пріоритети

До призначення Бунечко працював у СБУ, був першим заступником начальника Головного управління - начальником Управління ГУ регіонального органу Служби безпеки з дислокацією в Маріуполі.

Його рідний брат В'ячеслав Бунечко займає посаду начальника одного з департаментів Укрнафти та представляв інтереси Укрнафти у судових суперечках із НАБУ.

У декларації за 2018 рік Бунечко вказав фактичним місцем проживання селище Приморське неподалік Маріуполя на Донеччині. Він задекларував 2 коштовні годинники Frank Muller і Zenit, заробітну плату 365 тис. грн, $39 тис. і 32 тис. євро готівки.

Президент Володимир Зеленський доручив звільнити всіх силовиків, які причетні до схем із незаконного видобутку бурштину. Про це він заявив на робочій нараді на Житомирщині.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині - новий керівник ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути