понеділок, 12 серпня 2019 11:15

Спочатку економічні реформи, а потім національна ідея — у "Слузі народу" розповіли про пріоритети

Спочатку економічні реформи, а потім національна ідея — у "Слузі народу" розповіли про пріоритети
До "стартового пакету" законопроектів увійшли документи економічного і антикорупційного спрямування. ФОТО: Facebook "Слуга народу"

"Слуга народу" з 254 депутатами в парламенті спочатку зосередиться на питаннях економіки, пізніше — на "глибоких" речах, таких як пошук національної ідеї.

Про це керівник виборчого штабу, майбутній нардеп Олександр Корнієнко розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Ми вважаємо, що до соціальних питань краще менше лізти, бо вони більше роз'єднують людей. Варто більше зосередитися на економічних питаннях, які об'єднують. Попри те, чи ти лівий, чи правий, чи ти за мову, чи ти за томос, якщо ти проти росту ВВП на 5-7% за рік, то що ти робиш у цій країні?" — сказав він.

До "стартового пакету" законопроектів партії увійшли документи економічного й антикорупційного спрямування. Закопроектів приблизно 100, усі — від Офісу президента. Деякі щодо економіки, деякі - аудіовізуального продукту. Розробляли їх із президентських виборів.

"Він більше реформаторський, оскільки ми обіцяли економічні реформи запустити. А потім уже можна займатися більш глибокими речами, шукати національну ідею", — додав Корнієнко.

"Дуже великий блок законопроектів (у "стартовому пакеті". — Gazeta.ua) щодо реформи Верховної ради — змін до регламенту, змін щодо відповідальності депутатів за "кнопкодавство" тощо", — зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський дає видовища замість хліба – Сергій Таран

Перше засідання новообраної Верховної Ради ІХ скликання відбудеться 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Спочатку економічні реформи, а потім національна ідея — у "Слузі народу" розповіли про пріоритети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути