понеділок, 20 грудня 2010 11:38

На захист Аделаджі "Посольство боже" влаштує "майдан" за $500 млн - джерело

На захист Аделаджі "Посольство боже" влаштує "майдан" за $500 млн - джерело

На випадок арешту пастора Сандея Аделаджі "Посольство Боже" має екстрений план: від  організації наметового містечка до пікетів й навіть голодування.

Про це йдеться у відповідному документі, який є в розпорядженні "Газети по-київськи".

За словами джерела видання у правоохоронних органах, таємна схема порятунку пастора вже починає втілюватися в життя.

Зокрема, прихильники Аделаджі розгортають повномасштабну кампанію обілення пастора, імідж якого підмочений кримінальною справою щодо величезного шахрайства.

На таку кампанію можуть витратити близько $500 мільйонів, акумульованих на рахунках церковного "Клубу тисячі мільйонерів".

Поки що нібито запущено першу частину плану - на підтримку пастора роздають "позитивні" листівки, готують виступи у ЗМІ. Крім того, за інформацією видання, близько 600 осіб займаються написанням позитивних коментарів про пастора в блогах, форумах і соцмережах в інтернеті.

Однак, у випадку арешту Аделаджі, його підопічні готові розпочати масштабні акції протесту, наметові містечка й навіть голодування.

Офіційно у МВС цю інформацію не підтверджують, однак, окремі міліціонери кажуть,  що від прихильників Сандея можна очікувати що завгодно.

Тим часом у церкві Аделаджі говорять, що їм зовсім не потрібно спеціальних планів, тому що люди за власною ініціативою будуть захищати свого пастора у випадку, якщо його арештують.

Зараз ви читаєте новину «На захист Аделаджі "Посольство боже" влаштує "майдан" за $500 млн - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути