неділя, 31 жовтня 2010 13:04

На Волині знайшли 100 тисяч "зайвих" бюлетенів

На Волині знайшли 100 тисяч "зайвих" бюлетенів

На виборчих дільницях у Волинській області у виборчих дільницях знаходиться понад 100 тисяч необлікованих бюлетенів.

Про це заявив голова Волинської обласної організації партії "За Україну!", кандидат в депутати до облради Ігор Гузь, повідомляє прес-служба партії.

"Ми отримали інформацію, що для організації фальсифікацій додатково надрукували зайві бюлетені. За нашою інформацією, їх близько 113 тисяч, і всі вони пропорційно доставлені по виборчих дільницях області", - сказав він.

Гузь також зазначив, що з суботи представники партії вибірково перераховують бюлетені по дільницях в різних районах області.

"У протоколах виборчих комісій зазначено одне число бюлетенів, а при перерахунку ми встановлюємо, що їх більше. Наприклад, у №27 Старовижівському виборчому окрузі майже на кожній дільниці виявлено щонайменше 100-150 лишніх бюлетенів, а це близько 10% усіх бюлетенів", - сказав Гузь.

Раніше повідомлялося, що на Луганщині виготовлено кілька тисяч зайвих бюлетенів.

Голова Волинської обласної організації партії "За Україну!", кандидат в депутати до облради Ігор Гузь розповів Gazeta.ua про інцидент із не облікованими бюлетенями, яких по Волинській області зафіксовано більше ста тисяч:

"Зараз я перебуваю в Старовижівському районі. Тільки тут було виявлено 1,5 тисячі необлікованих бюлетенів. Однозначно можу сказати, що всі вони, разом із тими, що були виявлені в області, пішли б на користь Партії регіонів та їх представників по мажоритарних округах. Про такі випадки я дізнаюся від членів виборчих комісій, які є представниками демократичних партій. Хоча більшість членів комісій, як всім відомо, представляють інтереси правлячої партії, що дозволяє їм легко маніпулювати виборчим процесом. Тут, у Старій Вижівці, я звернувся до голови виборчої комісії, з вимогою знищити не обліковані бюлетені. Він мені сказав, що їх уже немає, але протоколу про це досі я не бачив. Можливо, бюлетені пішли по інших дільницях. Варто також зазначити, що велику частину бюлетенів друкують на поліграфічних підприємствах, які навіть ліцензії не мають"
Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Волині знайшли 100 тисяч "зайвих" бюлетенів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути