четвер, 14 березня 2013 12:17

На Вінничині люди купують траурні вінки, аби потрапити на мітинг опозиції

На Вінничині люди купують траурні вінки, аби потрапити на мітинг опозиції
Люди з'їжджаються у Вінницю на мітинг опозиції з різних куточків області. Фото: news.vin.com.ua

Сьогодні о 16.30 у Вінниці розпочнеться Всеукраїнська акція "Вставай, Україно!". Організатори - лідери опозиційних партій: Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

Очікують на приїзд багатьох народних депутатів цих партій. Загалом на мітинг приїдуть понад п'ять тисяч людей. Через те, що ДАІ заборонило приватним перевізникам везти людей на мітинг, люди добираються рейсовими автобусами та машинами. Є й оригінальні ідеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінничині даішники намагаються перешкодити людям приїхати на мітинг опозиції?

"Люди почнуть з'їжджатися близько третьої години, - каже голова вінницького обласного осередку партії "Батьківщина" Людмила Щербаківська. - Добираються хто чим може. Але в одному районі, який я назву тільки після того, як люди будуть у Вінниці, знайшли спосіб, як не виконати наказ даішників. Купили шість траурних вінків, чорні стрічки, які залишать біля приміщення ОДА. Водій, якого найняли, сказав, що везе людей на похорон, не мають права не пустити. Крім того, маємо інформацію, що з першої години дня у Шпикові стоятимуть бригади ДПС, і перевірятимуть усі автобуси та машини, будуть випитувати, хто куди їде. То туди поїде хтось із наших депутатів, Ємець або Кащенко. Будуть слідкувати, щоб усе було законно".

Нагадаємо, акція опозиції "Вставай, Україно!" почнеться о 16.30 біля Краєзнавчого музею (вул.Соборна, 4), а звідти учасники вирушать до облдержадміністрації. На той же час, із 16 до 18 години, вінницькі комуністи планують свою акцію біля ОДА. Відповідне подання вони зареєстрували у Вінницькій міськраді.

Зараз ви читаєте новину «На Вінничині люди купують траурні вінки, аби потрапити на мітинг опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

287

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути