неділя, 31 жовтня 2010 12:02

На Вінниччині за Партію регіонів роздавали по 300 гривень?

На Вінниччині за Партію регіонів роздавали по 300 гривень?

У Немирівському районі Вінницької області спостерігачі ОПОРИ дізналися про факти підкупу виборців та членів дільничних виборчих комісій. Про це повідомив кандидат у депутати до Вінницької облради від Соціалістичної партії України Валерій Каричинський. Кандидат запевняє – отримав інформацію від мешканців району на передвиборчих зустрічах.   

22 жовтня у районному будинку культури на організаційних зборах Немирівської районної організації Партії регіонів заступник голови Немирівської райдержадміністрації Олександр Лесько поставив завдання фінансово забезпечити 8 тисяч виборців Немирівського району коштами із розрахунку 300 грн. на кожного виборця в обмін на голос за вказаних кандидатів.  

На зборах були присутні так звані "десятники", які отримали по 30000 грн. і мали знайти з 23 по 29 жовтня ще 9 людей серед знайомих, які б роздали отримані гроші родичам і друзям, згодним проголосувати за кандидатів від Партії регіонів.

Кошти видали з розрахунку: 100 грн. – за позитивне голосування за кандидата на посаду міського голови Немирова від Партії регіонів (або відповідної сільської голови); 100 грн. – за список депутатів або депутата, який зареєстрований по мажоритарному округу від Партії регіонів; 100 гривень – за Олександра Конотопа – кандидата від Партії регіонів по Немирівському одномандатному мажоритарному округу №27.

За фактом порушення чинного законодавства Валерій Каричинський подав скаргу до Вінницької обласної виборчої комісії та заяву до правоохоронних органів

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині за Партію регіонів роздавали по 300 гривень?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути