четвер, 04 липня 2013 12:58

На Вінниччині "неугодних" регіоналів звільняють з посад

На Вінниччині "неугодних" регіоналів звільняють з посад
Вадим Оркуш. Фото: з Facebook

Вадим Оркуш із Бершаді на Вінниччині виходить із Партії регіонів через губернатора Івана Мовчана. Оркуш, працював першим заступником голови Бершадської райдержадміністрації, по партійній лінії - був заступником голови районної організації. Про свій вихід він публічно заявив голові Вінницької обласної ради Сергію Татусяку, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Мене звільнили із займаної посади - першого заступника голови Бершадської РДА за мовчазною згодою Мовчана, - розповідає Оркуш. - Так не чинять із людьми. Ми були в одній партії, виконували спільні завдання. На останніх виборах до Верховної Ради по нашому округу ішло два депутати: Заболотний та Кучер. Позиція наших партійців тоді була така, що всі маємо підтримувати і просувати на виборах тільки Миколу Кучера. Але протягнули все ж Заболотного, який тепер став негласним куратором Бершадського району. Тому всі, хто був із Кучером, стали неугодними. Спочатку звільнили голову РДА Снігура Олега. Тепер попросили мене написати заяву. Якби мене звільняли за, те, що не виконую своїх посадових обов'язків - не образився б. Мені новий голова РДА Михайло Бурлака сказав відверто - ти "неугодєн".

Оркуш уже отримав офіційне погодження від губернатора звільнити займану посаду в адміністрації. На найближчій партійній конференції, яка планується на 20 липня - покладе свій партійний квиток та заяву про вихід із партії.

"12-го заберу документи на роботі і піду стану на біржу, - каже Вадим Миколайович. - Буду шукати щось цікаве для себе, щоб допомагати людям, але бути подалі від політики. Вкотре переконався, що крім бруду в політиці більше нічого не буває. Хоча голова облради Сергій Татусяк, до якого я звернувся із заявою, обіцяв, що не залишить це питання без розгляду і розбереться в ситуації".

 

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині "неугодних" регіоналів звільняють з посад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути