Ексклюзиви
пʼятниця, 03 червня 2011 11:45

На Вінниччині бізнесмен прострілив рибалці обидві ноги

На Вінниччині бізнесмен прострілив рибалці обидві ноги

Стало відомо ще про один збройний конфлікті між господарем ставка і рибалками. У Іллінецькому районі на Вінниччині 57-річний місцевий підприємець з друзями вночі розстріляв з мисливського дробовика двох рибалок, пише Сегодня.

"Він відкрив стрілянину практично без попередження, - розповіла керівник прес-служби вінницької облміліції Ганна Олійник. - З другого пострілу продірявив човен, чоловіки спробували врятуватися вплав".

За словами Олійник, в результаті стрілянини один з рибалок був поранений в обидві гомілки. На березі бізнесмен з друзями залякали чоловіків і змусили мовчати про те, що трапилося.

Постраждалий був госпіталізований, лікарі витягли з його ніг більше десятка дробинок. Незважаючи на те, що інцидент стався ще 15 квітня, відомо про нього стало лише днями. Потерпілий був так заляканий, що в міліцію не став звертатися, побоюючись відплати. У лікарні він всіляко приховував причину поранення, висуваючи сумнівні версії. За однією з них, наприклад, він поранився, коли розпалював вогонь. Але лікарі все ж повідомили правоохоронців про кримінальний характер травм. Зараз проводиться дослідча перевірка.

"Можливо, вже сьогодні, 3 червня, буде порушено кримінальну справу", - обіцяє Олійник.

Нагадаємо, нещодавно в Кіровоградській області місцевий бізнесмен нібито розстріляв з карабіна тракториста Віктора Волошина. А голова Заставницької райдержадміністрації Михайло Бойчук побив і стріляв у чотирьох рибалок.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині бізнесмен прострілив рибалці обидві ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути