четвер, 19 травня 2011 11:45

На батьківщині Лозінського черговий бізнесмен розстріляв тракториста

На батьківщині Лозінського черговий бізнесмен розстріляв тракториста

У Кіровоградській області бізнесмен нібито розстріляв з карабіна тракториста. Як відомо, у цій області сталося резонансне вбивство, яке скоїв вже екс-бютівець Віктор Лозінський, пише Сегодня.

"У нас свій Лоза бєспрєдєльнічає, - розповіли жителі Новоукраїнки. - Це київський підприємець, співзасновник місцевого сільгосппідприємства. 11 травня він приїхав на своїй чорній сімці-БМВ в тракторну бригаду, влаштував рознос за те, що з кабіни імпортного комбайна вкрали монітор і відеокамеру. Дістав карабін і направив на людей. В останній момент відвів ствол, але постріли таки прозвучали, і комбайнер Віктор Волошин був поранений в ногу. Рентген показав, що роздроблена кістка, купа уламків. Але "господар" всіх залякав розправою. Хвалився, що покровителі з колишніх керівників Генпрокуратури прикриють, і нічого йому не буде. А Волошину придумав відмазку - впав, мовляв, напоровся на штир. Але хіба від штиря осколкові переломи бувають?.."

Проте в місцевому райвідділу міліції з обережністю коментують цей інцидент.

"Те, що вам наплели, перевіряти треба. Волошин не вказує, що в нього стріляли. Він дав свідчення, що це нещасний випадок - невдало стрибнув з комбайна, наткнувся на гострий предмет ...", - розповів журналістам офіцер райвідділу міліції.

Перший заступник начальника райвідділу Сергій Мошнягул сказав про дві версії: виробничо-побутову (тобто комбайнер сам винен) і кримінальну (вогнепал).

"Поки немає результатів експертизи, робити висновки рано, порушувати кримінальну справу теж, але розслідуємо все до кінця, - запевняє він. - У лікарні я був шість разів, Волошин твердить: "Упав, наткнувся на штир. А свідків немає ...".

Начальник УМВС у Кіровоградській області Віктор Пащенко більш конкретний: "Так, я в курсі - є підозрюваний, за ним значиться автоматична вогнепальна зброя, на місці події вилучені гільзи. Баллісти з ними працюють. Перевірка факту ускладнюється відмовою потерпілого давати пояснення. Але, думаю, істину встановимо".

Побачити самого потерпілого журналістам не вдалося.

"У 14-й палаті з табличкою "Для інвалідів ВВВ ", куди чомусь помістили 48-річного Волошина, його ліжко з закривавленими простирадлами було порожнє. Сусід біля вікна злякано пробурмотів, що за півгодини до нашого візиту Віктора ... забрали. Хто і куди - чіткої відповіді не домоглися й від персоналу. Нібито пацієнту різко стало гірше і відправили його чи то до Кіровограду, чи то до Києва ", - пише видання.

Про те, що було до цього, розповів один з лікарів, взявши слово не видавати його начальству.

"Волошина доставили до лікарні увечері 11 травня з діагнозом "різано-рвана рана 10 на 5 см, осколковий перелом ...". Зі слів потерпілого в картці написали: "Травма на роботі ... Наступив в бур'янах на гострий предмет ...", - повідомив лікар.

Оперував Волошина особисто головний лікар. І гіпс накладав він. А в міліцію заявили (при доставці пацієнта з вогнепальними пораненнями повідомляти потрібно негайно) тільки через дві доби. На фоні травми, уточнюють доктора, загострився цукровий діабет. І тільки 13 травня прийшли з міліції. А в понеділок, 16-го хворий зник.

Зараз ви читаєте новину «На батьківщині Лозінського черговий бізнесмен розстріляв тракториста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути