четвер, 13 січня 2011 18:57

У справі Лозінського з'явилась молода симпатична білявка

У справі Лозінського з'явилась молода симпатична білявка

Сьогодні в суді вперше дала свідчення загадковий свідок у справі колишнього нардепа Віктора Лозінського, обвинуваченого у вбивстві селянина Валерія Олійника в червні 2009 року.

Як пише газета "Сегодня", її звуть Оксана Кузьменко. Раніше про неї було відомо лише те, що жінка перебувала на місці трагедії в день вбивства Валерія Олійника.

"Оксана Кузьменко - молода симпатична білявка. Вона заявила, що дійсно була в лісі під час бійки, в якій Валерій Олійник отримав смертельні рани. Але від місця НП перебувала за 300-400 метрів і мало що бачила", - пише газета.

За словами Кузьменко, вона їхала з Віктором Лозінським, екс-прокурором Голованівського району Євгеном Горбенком та колишнім начальником Голованівської міліції Михайлом Ковальським в одній машині, але потім вона вийшла.

У суді вона заявила, що під час слідства слідчі погрожували їй "зробити повією за викликом", якщо вона не скаже, що Лозінський стріляв у Валерія Олійника, пише газета.

При цьому, за словами Кузьменка, їй нагадували, що у неї є сім'я.

Нагадаємо, в липні ЗМІ повідомляли, що один з фігурантів у справі про загибель Валерія Олійника заявив, що на місці злочину була ще і жінка.

***

Як повідомлялося, 16 червня 2009 року на території мисливських угідь у Кіровоградській області в результаті сутички з народним депутатом від БЮТ Віктором Лозінським, прокурором Голованівського району Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув місцевий житель В. Олійник, 1954 року народження.

Лозінський заявляє, що не вбивав Олійника.

Колишній народний депутат обвинувачується за 6-ма статтями Кримінального кодексу, одна з яких - стаття 115 (умисне вбивство), передбачає покарання позбавленням волі терміном на 15 років або довічне ув'язнення. Горбенко і Ковальський обвинувачуються за кількома статтями КК, одна з яких - 364 (зловживання службовим становищем), передбачає санкцію до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У справі Лозінського з'явилась молода симпатична білявка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути