Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2012 18:07

На вході у НОК гостей зустрічає Янукович, а його Людмила у масовці

На вході в головному офісі Національного олімпійського комітету (НОК) України- Олімпійському домі - гостей зустрічає фотографія президента Віктора Януковича та його дружини Людмили. Всього в домі 6 поверхів, на стінах яких розвішані різні фотографії із зображенням українських олімпійців.

Автор: Фото: Тарас Подолян
 

Як розповіли Gazeta.ua в Олімпійському комітеті, фото з нинішнім президентом та його дружиною було зроблено ще 2004 року. Тоді Віктор Янукович працював на посаді прем'єр-міністра України та одночасно керував Національним олімпійським комітетом.

Того ж року на літніх Олімпійських іграх в Афінах він та його дружина Людмила йшли попереду команди українських олімпійців та їхніх тренерів під час офіційної ходи національних збірних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квитковий спекулянт Геращенко звільнений з посади генсека НОК

Голова НОК України Сергій Бубка під час сьогоднішньої офіційної церемонії відкриття Олімпійського дому нагадав, що цей офіс був давньою мрією Януковича ще з тих часів, коли він сам був головою НОК.

Нагадаємо, сьогодні президент Віктор Янукович відкрив новий головний офіс НОК України - Олімпійський дім. Приміщення обладнане сучасними меблями, конференц-залами, а також кімнатами для розміщення структурних підрозділів НОК.

Зараз ви читаєте новину «На вході у НОК гостей зустрічає Янукович, а його Людмила у масовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути