вівторок, 28 серпня 2012 19:04

На Рівненщині опозиційний кандидат паралізував роботу РДА 300 запитами

На Рівненщині опозиційний кандидат паралізував роботу РДА 300 запитами
Запити надіслав керівник Рівненської обласної організації "Молодий Народний Рух". Фото: helsinki.org.ua

Головний спеціаліст відділу внутрішньої політики, зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ апарату Дубенської РДА Ганна Хіночик повідомила, що керівник Рівненської обласної організації "Молодий Народний Рух" Денис Петровський надіслав органу влади біля 300 запитів на доступ до публічної інформації. Таким чином паралізував роботу відділу. Про це ІА ZIK повідомила Анна Хіночик.

При цьому працівник у своєму відкритому листі до місцевих ЗМІ стверджує, що "абсурдність багатьох питань, поставлених паном Денисом, мимоволі примушує замислитися над душевним здоров'ям та рівнем інтелектуального розвитку запитувача (або тих людей, що затіяли цю гру)". Для прикладу, пані Хіночик навела декілька питань, серед яких наступні:

- кількість безпритульних тварин, що знаходяться на території Дубенського району;

- випускники шкіл, нагороджені медалями у районі за період з 1991-2011 рік;

- кількість приватних підприємців, які надають перукарські послуги у Дубенському районі;

- поголів'я овець у Дубенському районі з1991-2012 роки по роках;

- обсяги роздрібного товарообігу у районі поквартально в кожному з років за період з 1991-2012 роки;

- інформація про заохочення працівників РДА годинниками; на якій підставі відбувається таке заохочення, скільки годинників було вручено і кому з зазначенням заслуг вищезазначених людей тощо...

У відкритому листі до пана Петровського держслужбовець стверджує, що справжнім ініціатором запитів є один з кандидатів в народні депутати по цьому виборчому округу.

Зі свого боку, за інформацією "Опори", два дні вони намагалися зв'язатися з Денисом Петровським, щоб з'ясувати для чого керівникові рівненської організації запитувана інформація. Однак, на телефоні дзвінки пан Петровський не відповідав. Так само не вдалося поспілкуватися з ним і за вказаною у запиті адресою. Представники "Опори" звернулися за коментарем до штабу опозиційного кандидата з питанням щодо його можливої участі у поданні запитів до Дубенської РДА. Представники кандидата таку можливість категорично заперечують.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині опозиційний кандидат паралізував роботу РДА 300 запитами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути